KARLIJN
KUNNEN
© 2017 Singeline Contact Me

BIOGRAFIE


0805 92
Karlijn Kunnen is een veelzijdige zangeres met een eigen heldere sound.
Ze heeft jarenlange podium ervaring, staat op verschillende platen als lead- en backing vocalist en is een gepassioneerd songwriter.
Na 6 jaar Conservatorium waar ze studeerde voor zowel docerend als uitvoerend musicus, sloot ze in 2005 haar opleiding zang af met een 9,5 met onderscheiding..

Voor haar bijzondere podium presentatie
ontving Karlijn het Margit Widlund Stipendium. Tevens kreeg zij een studiebeurs van Het Dorrie Stoop Fonds, één van de fondsen ven het Prins Bernhard Cultuurfonds. Dit maakte het voor haar mogelijk om in 2007 een zomerstudie Performance & Songwriting te volgen aan het Berklee College of Music, te Boston, USA.

Momenteel is Karlijn bezig met de voorbereidingen van een nieuw project. Breasy, waar pure luisterliedjes de hoofdrol spelen.
Afgelopen jaren zong Karlijn bij de Holland Showband (tevens backing-vocalist van Frans Bauer) en bij Glamourama.

Haar muzikale afwisseling zoekt ze op bij The New Valley Singers, waar ze naast haar functie als dirigent ook de regie voor handen neemt.

Karlijn is actief als arrangeur van koorarrangementen.

Sinds 1999 geeft Karlijn zangles (o.a. in Zwolle, Enschede, Almelo, Nijverdal en Kampen) en heeft ze op diverse muziek- en musicalscholen lesgegeven. Eind 2012 heeft ze haar eigen lespraktijk gestart in Zwolle.

Klik
hier voor een uitgebreide c.v.